Головна » 2018 » Դեկտեմբէր » 17 » ТИЖДЕНЬ ПРАВА
14:03
ТИЖДЕНЬ ПРАВА

Відповідно до Листа Головного територіального управління юстиції у Сумській області від 21.11.2018  №06-5/382 в Путивльському коледжі Сумського НАУ в період з 10 до 14 грудня 2018 року проходив Всеукраїнський тиждень права.

         Метою проведення  Тижня є підвищення обізнаності студентської молоді щодо міжнародних стандартів прав людини, механізму їх реалізіції та захисту.

         В рамках Тижня права студенти правового відділення під керівництвом викладачів права провели ряд інформаційно-просвітницьких та тематичних заходів, а саме:

         11 грудня 2018 року студенти відділення правознавства на чолі з завідувачем  Кириленко О.М. відвідали відділ Путивльського бюро правової допомоги, де  їх ознайомили з порядком надання первинної та вторинної правової допомоги.  Цікаву  та змістовну інформацію присутні отримали від начальника відділу Удод Наталії та головного спеціаліста Южакової Анастасії про види правових послуг, які надаються даною установою.

         12 грудня 2018 року  учасники благодійної організації «Право» Путивльського коледжу СНАУ разом з викладачем правових дисциплін Федоренко Н.В. на базі Путивльської ЗОШ №2 м. Путивля  провели зустріч з учнями 9-х класів.

         Темою заходу стало ознайомлення та обговорення зі школярами про їхні  права та обовязки, відповідно до Концепції про права дитини, прийнятої в 1989 році ООН.

          Учасниками   було підготовлено змістовні презентації та буклети з інформацією на правову тематику.

         Наталія Валеріївна  розкрила зміст етичних норм та правил поведінки учнівської молоді.

         13-14 грудня 2018 року для студентів-першокурсників Путивльського коледжу СНАУ завідувачем економіко-правового відділення Кириленко О.М. та учасниками благодійної організації «Право» ( Горєлова Ірина, Гусакова Юлія,  Москаленко Едуард, Романович Тетяна, Пилипенко Інна, Сімкович Софія) була проведена інформаційна година, приурочена річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Переглядів: 550 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0