Головна » 2016 » Հոկտեմբեր » 21 » Тиждень права
11:10
Тиждень права

Протягом тижня у закладі  проходили різноманітні конкурси, ігри інформаційного, освітнього та виховного характеру на правову тематику. А напередодні Дня юриста завідувач Кириленко О. М. та  студенти-активісти   відділення правознавства взяли участь у засідання круглого столу, що проходив у Путивльській РДА за участю заступників голови райдержадміністрації та юристів району.

Розпочався тиждень виставкою студентських стіннівок на правову тематику та демонстрацією відеороликів з роз’ясненнями правових ситуацій. Логічним продовженням стала інтелектуальна гра: «Брейн-ринг» для студентів-першокурсників, яку провів викладач права Пилипенко С.П. Найкращим ерудитом став студент 1-го курсу відділення ветеринарної медицини  Кондрацький Микита.

Викладач Подольська О. С. разом зі студентами 3 курсу відділення правознавства  підготували  та провели наукову конференцію на тему: «Працевлаштування громадян України за кордоном».

 На базі коледжу відбулася зустріч завідувача економіко-правового відділення Кириленко О.М з учнями ЗОШ №2, в ході якої школярі були ознайомлені з видами адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх.

Для учнів шкіл м. Путивля та студентів першого року навчання була проведена  гра «Поле чудес».Переможцем супер -гри став студент-першокурсник  юридичного відділення Сисенко Владислав.

Більше дізнатися про професію юриста, майбутнє працевлаштування – мета зустрічей студентів коледжу із фахівцями та практиками юриспруденції. Учасники благодійної організації «Право» в формі ділової  підготували блок запитань-відповідей правового характеру. На цей захід були запрошені фахівці права, а саме: провідний юрисконсульт Путивльського центру зайнятості Бакаєв І.М., в.о. завідувача Путивльського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Сумській області Трубчанінова Я.І. та державний реєстратор відділу з організації надання адміністративних послуг апарату райдержадміністрації Сущенко Я.Л.

 «Під пильним поглядом Феміди» - під такою назвою пройшла традиційна гра-вікторина з третьокурсниками відділення правознавства, підготовлена бібліотекарями  коледжу.

Найкращим гравцем одностайно був названий Скоробагатських Сергій.

На базі Путивльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. Г.Я. Базими  в 9-А класі було проведено відкритий бінарний урок з правознавства, підготовлений вчителем історії та правознавства Хилько О.В. та завідувачем економіко-правового відділення коледжу Кириленко О.М., а студентки Дворник Катерина та Мірошникова Вікторія  провели тестування учнів.

Слід відмітити, що тиждень правових знань був надзвичайно пізнавальним, змістовним, динамічним.

 

      Завідувач відділення правознавства                                 О.М. Кириленко

Переглядів: 1245 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0