Головна » 2017 » Նոյեմբեր » 17 » Тиждень обліково-економічних дисциплін
09:04
Тиждень обліково-економічних дисциплін

У коледжі проходив тиждень обліково-економічних дисциплін. На початку тижня студенти бухгалтерського та комерційного відділень провели  організаційні збори  та випустили тематичні стіннівки. 

Викладачем Панасенко В.В. була проведена олімпіада у 39 групі. (Переможцями стали Скіданов Євген, Чурочкін Роман та Отюська Влада.

Відбулося засідання круглого столу з представниками Сумського НАУ: зав. кафедрою «Економіки та аудиту», к.е.н., професором Гордієнко М.Г. та в.о. зав. кафедри «Статистики, АГД та маркетингу», к.е.н., доцентом  Лишенко М.О. та студентським самоврядуванням Сумського НАУ та студентами коледжу

Було проведено презентацію дослідницьких робіт з дисципліни «Облік і звітність у бюджетних організаціях» під керівництвом викладача Орєхової Н.А. 

Проведено два уроки на виробництві: викладачем Старожиловою Г. М. у 39 групі  та викладачем Бутовою О. О. також у 39 групі.

Щодня, під час тижня обліково-економічних дисциплін, були представлені цікаві та змістовні відеоролики про студентське життя у коледжі.

Всі заходи, що проведені під час тижня обліково-економічних дисциплін були направлені на підвищення якості підготовки фахівців.

 

Переглядів: 563 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0