Головна » 2021 » Ապրիլ » 5 » Тиждень цифрової грамотності
08:24
Тиждень цифрової грамотності

У рамках Тижня цифрової грамотності ALL DIGITAL WEEK у ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ» з 23 по 26 березня 2021 року відбулись заходи,  спрямовані на покращення цифрової грамотності учасників освітнього процесу, підвищення рівня самозахисту студентської молоді щодо безпеки у цифровому середовищі.

Студенти під керівництвом викладача інформатики Мірошниченко Д.О. та психолога Воронової О.М. взяли активну участь у проведені виставки «Цифрова грамотність студентської молоді». Були підготовлені змістовні інформаційні стіннівки. 

Членами гуртка з інформатики (керівник Мірошниченко Д.О.) були підготовлені доповіді на тему: «Що я знаю про кібербезпеку». 

У коледжі відбулись виховні години з цифрової грамотності. Зокрема,  студенти 34 та 39 груп  представили свої презентації з тематики: «Кібербезпека, її структура та розвиток в Україні та світі», куратори разом із психологом  провели тематичну виховну годину «Безпечний інтернет. Бути захищеним в інтернеті просто».

Цікавим та інформативним було дистанційне заняття з інформатики в ZOOM для студентів 15 групи на тему: «Штучний інтелект» (викладач Мірошниченко Д.О.). 

 

Переглядів: 516 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0