Головна » 2019 » Մարտ » 29 » «Техніка пошуку роботи». Поради від директора Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості О. Спориш.
09:45
«Техніка пошуку роботи». Поради від директора Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості О. Спориш.

19 березня студенти економіко-правового відділення Путивльського коледжу СНАУ разом з фахівцем профорієнтації Бутовою О. завітали до Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості.

Директор філії Ольга Спориш, як завжди зустріла доброзичливо. Студенти детально ознайомились з роботою, послугами центру зайнятості, станом ринку праці. А також переглянули на дошці об'яв вакансії.


          Із зацікавленістю переглянули розважально-навчальний мультик "Пошук роботи". У веселій та повчальній формі в ньому розповідалося про правильність складання резюме, корисні поради з пошуку роботи, використання інтернет-ресурсу, як не провалити співбесіду, тощо.


Дуже приємні такі заходи. А саме головне -корисні для
випускників. Попереду в них доросле життя та пошук першого робочого місця.

Такі зустрічі із студентською молоддю надзвичайно важливі для підростаючого покоління, адже нинішні випускники - будівельники майбутнього нашої країни.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Переглядів: 401 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0