Головна » 2021 » Դեկտեմբէր » 16 » Свято Миколая
12:47
Свято Миколая

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

Напередодні свята бібліотекарі разом зі студентами першого курсу (куратор Мірошничеко Дар’я Олександрівна) підготували та провели тематичну годину «Святий Миколай, нашу хату не обминай»

 На свято завітали студенти спеціальності ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ та відділення ветеринарної медицини (куратори Сутуліна В.Ю., Простакова О.І.).

З - поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов’ю нашого народу. Усе життя святого Миколая – це нескінченні благодіяння і чудеса, подані стражденному людству. Він покровитель землеробства і скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах.

Бібліотекарі Наталія Пилипенко та Юлія Смирнова розповіли про історію свята, звичаї, прикмети на Миколая.

У відеозапису прослухали пісню  «Ой, хто, хто Миколая любить». Адже пісні про святого Миколая належать до найдавніших зразків української поезії.

Студентки Калюжна Єлизавета та Зюзько Інга чудово продекламували вірші і запросили Миколая до нас на гостину.

До зали завітав Святий Миколай у супроводі янголят, ролі яких так вдало виконали Григоришин Руслан, Кострова Світлана та Ковальова Тетяна.

Миколай привітав усіх з прийдешнім святом! Побажав розквіту нашій коледжанській родині та Божої ласки, підготував для всіх цікавий мультфільм «Різдвяну історію», а ще підвів підсумки  благодійної різдвяної фотосесії на підтримку хворої студентки Ані Гніденко. https://youtu.be/0QWndWHXuuk

Завдяки різдвяним світлинам  студентів, викладачів, співробітників,  зібрано 2507грн і перераховано батькам дівчинки.

Батьки Ані  щиро вдячні всім небайдужим, хто долучився.

Вітаємо всіх з  прийдешнім Днем Святого Миколая. Бажаємо здоров'я, добра та миру!

Переглядів: 366 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0