Головна » 2018 » Սեպտեմբեր » 28 » Свято книги. Свято бібліотеки
12:47
Свято книги. Свято бібліотеки

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у затишній святковій читальній залі зібрались студенти третього курсу відділення ветеринарної медицини(куратор Сахнова Світлана Миколаївна), щоб поринути у світ її величності «Книги» і відзначити кращих читачів бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ.

Так, є багато дива на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. «Якщо не маєш розумного сусіда – веди бесіду з книгою». Так кажуть у народі. Народ здавна відносився з великою пошаною до книги – джерела мудрості й духовної спадщини поколінь.

Студенти Васильєва Ірина, Маленко Віталій, Олексенко Микола, Пулько Катерина, Росихіна Ангеліна, Смолянінова Наталія разом з бібліотекарем Наталією Пилипенко підготували невеличкий історичний екскурс , поділилися своїми враженнями від прочитаних книг.

Бібліотекар  провела вікторину «Що я знаю про книгу» . У читальній залі була створена прекрасна фотозона «Я люблю читати», де кожен бажаючий зміг сфотографуватись.

Традиційно, саме в цей день ми відзначаємо і кращих читачів коледжу. Цього року ми визначили начитаних, найактивніших читачів:  за аналізом читацьких формулярів, за активну допомогу бібліотеці і ввічливе, доброзичливе ставлення до оточення .

Ними стали:  Комова Анастасія, Пилипенко Інна та Тулаєв Денис.

Вітаємо переможців і бажаємо їм завжди бути впевненими у собі , досягати успіхів і йти до своєї мети! А книги будуть найкращими помічниками.

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Адже це свято не тільки бібліотекарів, а і всіх хто любить її величність «Книгу»!

Переглядів: 521 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0