Головна » 2017 » Ապրիլ » 27 » Світ стає кращим завдяки небайдужим людям
10:18
Світ стає кращим завдяки небайдужим людям

Фізичне виховання – один із пріоритетних напрямків роботи Путивльського коледжу Сумського НАУ. Саме тому вирішено було провести устаткування на  коледжанському  стадіоні: спланували футбольне поле, облаштували волейбольний майданчик,  розпочали створення майданчиків для міні-футболу, хокею, тенісу.

 Приємною несподіванкою для всіх коледжан стала пропозиція керівника ТОВ «Якименко» Якименка Романа Юрійовича, який запропонував  свою допомогу у проведенні ремонтних робіт  на  баскетбольному  майданчику! 

І ось роботи розпочались:  Роман Юрійович за власні кошти організував завезення 8 м3 бетону та виготовлення щитів на майданчику!

 Викладачі, співробітники, студенти коледжу разом  працювали над ремонтом майданчика. 

Адміністрація та колектив коледжу висловлює щиру вдячність            Якименку Р.Ю. за надану допомогу  і  захоплюється  прагненням  Романа Юрійовича  зробити користь для всіх містян (до речі, це не перша допомога нашому закладу)!

А після завершення робіт ми чекаємо всіх бажаючих займатися фізичною культурою і спортом на нашому стадіоні – стадіоні Путивльського коледжу Сумського НАУ!

Переглядів: 821 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0