Головна » 2019 » Սեպտեմբեր » 20 » Сумщина аграрна -2019
13:31
Сумщина аграрна -2019

Студенти і викладачі Путивльського коледжу Сумського НАУ відвідали  щорічну виставку-ярмарку «Сумщина Аграрна- 2019», яка традиційно проходила  на базі Сумського національного аграрного університету.

Наш коледж взяв участь у виставці, презентувавши всі спеціальності, які є у  навчальному закладі.

Ярмаркували  і виробники сільськогосподарської техніки та продовольства, і майстри народних промислів,  поціновувачі органічної продукції. Було чим зайнятись науковцям і представникам бізнесу.

Відвідувачі могли побачити новинки сільськогосподарської техніки, придбати сільськогосподарську продукцію, саджанці, сувеніри та вироби народних промислів від виробників області, взяти участь у розіграшах забавах та майстер-класах від народних майстрів.

На традиційному Фестивалі Вареників ласували  варениками від майстрів СНАУ та професійно-технічних закладів міста та  вчилися  ліпити вареники на майстер-класі.

Цікавою була презентація  потенціалу не заслужено забутої Лебединської породи корів. До речі, ректор СНАУ Володимир Ладика є керівником наукового проекту , мета якого -  збереження Лебединської породи корів.

 

Переглядів: 400 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0