Головна » 2017 » Փետրվար » 20 » Студентські конференції
16:08
Студентські конференції

15-16 лютого 2017 року відбулася конференція «Твій професійний старт», у якій взяли участь студенти старших курсів всіх відділень коледжу.

Доповідачі економіко-правового відділення представили своє перше резюме як одну із основних складових у процесі пошуку роботи, адже по ньому роботодавець складає перше враження про претендента, тому питання написання резюме  - одне з найважливіших для будь-якого кандидата. Потім студенти ознайомили присутніх з доповідями про те, ким вони  бачать себе у майбутньому та якою є роль виробничої практики у вдосконаленні професійних навичок та при працевлаштуванні.

Дворник Катерина, студентка третього курсу групи спеціальності «Правознавство» впевнено та цікаво розповіла про плани щодо працевлаштування після закінчення коледжу. Зокрема, Катерина планує проходити практику в Агропромисловому холдингу «Росток – Холдинг» м. Глухів, з яким у неї вже є попередні домовленості.

Про свої плани на майбутнє присутнім розповіли студентки випускної  групи спеціальності «Правознавство» Лисова Дар’я та Гринько Вікторія. Дівчата будуть проходити виробничу практику у Путивльському відділенні поліції.  Мрія студенток - працювати слідчими у відділенні поліції (до речі там працює багато випускників коледжу).

Цікавим був виступ виступ студентки третього курсу спеціальності «Бухгалтерський облік» Пометун Дар’ї. По закінченню Путивльського коледжу студентка планує отримати повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік» у Сумському НАУ, а також постійно підвищувати рівень своєї кваліфікації, щоб бути затребуваним спеціалістом. Виробничу практику Дар’я буде проходити в Управлінні пенсійного фонду України в Путивльському районі.

Шевченко Маргарита, студентка -  випускниця спеціальності «Комерційна діяльність» познайомила присутніх з планами на майбутнє та презентувала резюме, зазначивши, що проходитиме виробничу практику у ТОВ “Якименко”  м. Путивль.

Засновник та директор товариства Роман Якименко постійно співпрацює з нашим коледжем, надає можливість студентам проходити практику та сприяє працевлаштуванню випускників Путивльського коледжу.

Свою майстерність складати резюме та презентувати себе продемонстрували студенти спеціальності «Ветеринарна медицина», які вже проходили технологічну практику на підприємствах не тільки Путивльського тв. Інших районів Сумської області, а і на підприємствах Київської та Чернігівської областей України.

Студентка-випускниця відділення ветеринарної медицини Грібань Христина повідомила про те, що в майбутньому бажає відкрити власну ветеринарну аптеку або клініку та стати лікарем вищого рівня. Грібань Владислав презентував своє резюме та ознайомив з базою технологічної практики – Київська ветеринарна клініка. Дуже цікавою була розповідь про досвід роботи у клініці та подальші плани  стати ветеринарним лікарем та кандидатом наук.

Пізнавальним був виступ Рибакової Лілії, яка розповіла про те, що в майбутньому мріє стати лікарем-хірургом ветеринарної медицини. Також Лілія планує відкрити власну клініку і фонд підтримки безпритульних тварин, що є дуже актуальним на сьогоднішній день.

Черненко Інна презентувала своє резюме та повідомила, що також мріє відкрити клініку та назвати її в честь своєї мами «Вікторія», яка стала для неї найкращим прикладом ветеринарного лікаря.

Ворона Анна проходила практику в Конотопському районі у ТОВ         « Агро – Поліс». Розповіла, що поглибила свої знання саме на практиці. У майбутньому Анна бачить себе фармацевтом у ветеринарній аптеці.

Ковальова Марія  має на меті стати хірургом ветеринарної медицини та відкрити клініку в рідному Путивлі.

Слід відзначити виступ Смирнова Максима, який ще на третьому курсі (35-Б група), але вже має великі плани на майбутнє, а конкретніше -  мріє винайти ліки від багатьох невиліковних на сьогоднішній день захворювань тварин.

Сподіваємося, що такі заходи будуть у коледжі традиційними, а досвід самопрезентації  і складання резюме стане у нагоді  студентству під час пошуку роботи.

Бутова О., Рибакова Л.

Переглядів: 755 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0