Головна » 2019 » Դեկտեմբէր » 27 » Студенти спеціальності «Право» завітали до Путивльського районного суду
08:32
Студенти спеціальності «Право» завітали до Путивльського районного суду

19 грудня 2019 року до Путивльського районного суду Сумської області з ознайомчою метою завітали студенти спеціальності «Право»  Путивльського коледжу СНАУ на чолі з завідувачем відділення Кириленко Оленою Миколаївною.

            Працівники апарату суду Захарова Ірина, Ланін Антон та Худайкулова Олена ознайомили присутніх про запроваджені в судах інновації:  можливість проведення судових засідань у режимі відео конференції та роботу підсистеми «Електронний суд»; особливостями  реєстрації справ в КП «Д-3»; фіксування судового процесу та інше.

Цікавою та змістовною була розповідь у форматі діалогу «питання-відповідь» голови суду  Данік Яни Іванівни. Юні фахівці мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання, які в основному стосувалися розгляду кримінальних проваджень.

            Говорили також і про булінг учасника освітнього процесу, про правові наслідки та відповідальність, як протидіяти булінгу та попередити прояви жорстокості й насильства.

            Працівники суду побажали студентам наснаги в здобутті нових знань, успішного вибору життєвого шляху та повної реалізації своїх можливостей!

           Сподіваємося що час, проведений в Путивльському районному суді, сприятиме формуванню поваги до суду, підвищенню рівня правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини.

            Студенти із задоволенням фотографувались напам’ять. Залишаючи стіни будівлі суду, хлопці та дівчата подякували за змістовно проведену зустріч!

 

 

Переглядів: 397 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0