Головна » 2017 » Փետրվար » 21 » СТАРТ КАР’ЄРИ МОЛОДИМ СПЕЦІАЛІСТАМ-АГРАРІЯМ
09:19
СТАРТ КАР’ЄРИ МОЛОДИМ СПЕЦІАЛІСТАМ-АГРАРІЯМ

     

      17 лютого 2017р. студенти та викладачі відвідали міжнародну виставку в м. Києві  «Зернові технології 2017», «Agro Animall Sow 2017», «Фрукти. Овочі. Логістика 2017» (за ініціативи колишньої випускниці бухгалтерського відділення коледжу , а сьогодні - заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції, Ольги Трофімцевої).

      У рамках міжнародних аграрних виставок відбувся День молодого спеціаліста «Твій професійний старт», де були присутні чимало студентів аграрних внз (в тому числі і наша делегація) та представників компаній, які практикують співпрацю із навчальними закладами.

      Відкрила захід Олена Ковтун, заступник генерального директора УКАБ з питань співпраці з аграрними ВНЗ та науковими установами.

      Тетяна Іщенко, директор «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта» у своєму виступі відмітила велике значення навчання та співпрацю роботодавців з навчальними закладами.

      Щодо молодіжної політики працевлаштування від ТОВ «Сігнет Холдинг» доповідала Ольга Дядечко, HR-директор.

      Дуже цікавим і пізнавальним був практичний ворк-шоп «Секрети успішного працевлаштування: як зацікавити роботодавця?». Спікером цього заходу була Олена Ногіх, провідний експерт з пошуку та підбору персоналу, рекрутингове агентство «Golden staff».

      На «Ярмарку вакансій» були представлені вакансії від: ТОВ «СІГНЕТ ХОЛДІНГ», ТОВ «Імперія-Агро», корпорації «САВАРОГ ВЕСТ ГРУП», ПАТ «Миронівський  Хлібопродукт» та підбір актуальних пропозицій від Державної служби зайнятості України.

      Наші студенти мали можливість зустрітись з провідними компаніями, які практикують набір молодих спеціалістів і готові допомогти молоді набути практичних навичок та стати спеціалістами високого рівня.

     Дані компанії вже сьогодні готові працевлаштувати молодих економістів, менеджерів, ветеринарів тощо або взяти на практику студентів із забезпеченням їх стипендією.

      Користь від проведення подібних заходів важко переоцінити, адже ситуація на сучасному ринку праці є досить складною. І саме багаторічний досвід та поради практичних працівників можуть допомогти випускникам не загубитися у бурхливому вирі професійних випробувань, знайти усі можливості для реалізації власних амбіцій.

      Після офіційної частини заходу для студентів було організовано екскурсію павільйонами виставки, в яких провідні компанії з радістю презентували себе і демонстрували новинки техніки та обладнання.

      Адміністрація коледжу та студентський колектив  щиро вдячні Ользі Василівні Трофімцевій та її помічникам Руслані Бондаренко  та Андрію Гречанику за можливість відвідати  такий захід та високу організацію участі студентів у ньому.

Бутова О.О., фахівець

Переглядів: 1156 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0