Головна » 2017 » Մարտ » 17 » Співпраця зі Сумським НАУ
07:42
Співпраця зі Сумським НАУ

За ініціативи декана юридичного факультету Сумського НАУ Запари Світлани Іванівни  студенти-старшокурсники спеціальності 081 «Право» Путивльського коледжу разом із викладачем правових дисциплін Пилипенко С.П. відвідали практичне заняття з криміналістики в Сумському національному аграрному університеті. 

Викладач університету Шульженко Асоль Володимирівна, має досвід практичної роботи слідчого та сертифікат слідчого-експерта, підготувала  дуже цікаве заняття, де студенти університету на практиці показали порядок   огляду місця злочину та  процедуру вилучення відбитків пальців.

Студент нашого коледжу  Куртов Владислав проявив ініціативу і зіграв роль  грабіжника. Йому необхідно було за 3 хвилини знайти ключі, коштовності, гроші і залишити якнайменше «слідів злочину». Студенти університету після «пограбування» знаходили та вилучали сліди, брали відбитки пальців для встановлення «особи - злочинця».

 Асоль Володимирівна показала нам справжній набір слідчого-криміналіста і дала характеристику кожного предмету, що міститься у криміналістичній валізі та пояснила особливості їх застосування.

         Ми дякуємо організаторам за надану нам можливість поглибити свої правові знання та за  змістовно і корисно проведений час.

 

Гринько Вікторія та  Лисова Дар’я

                                                                           студентки 46 групи

Переглядів: 796 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0