Головна » 2021 » Նոյեմբեր » 8 » Співпраця університету та коледжу
07:33
Співпраця університету та коледжу

У ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ» відбулась робоча нарада декана факультету економіки та менеджменту Сумського НАУ Строченко Н.І., завідувача кафедри Славкової О.П. та заступника директора з навчальної роботи Ребрика Р.М.

Було обговорено ряд питань, зокрема: перспективи розвитку обліково-економічних спеціальностей коледжу; погоджено спільний план дій з профорієнтаційної роботи; участь студентів та викладачів коледжу у науково-дослідницьких конференціях університету.

Вже цього тижня розпочалось проведення дистанційних занять науковцями університету для студентів коледжу. Для системності цієї роботи складено відповідний графік до кінця року.

Цікавою стала пропозиція Наталії Іванівни щодо запровадження у коледжі на базі спеціальності 071 Облік і оподаткування нової спеціалізації -«Діджиталізація обліку», яка на сьогодні є надзвичайно актуальною на ринку праці у сфері малого бізнесу, адже  зростає потреба у застосуванні принципів використання цифрових технологій в обліку, розуміння методів побудови електронного бізнесу, оволодіння навичками організації бухгалтерських послуг в режимі реального часу з використанням сучасних інформаційних платформ та інше.

         Відкриття зазначеної спеціалізації дозволить вести підготовку висококваліфікованих фахівців з обліку та оподаткування, які поглиблюючи традиційні професійні компетентності бухгалтера, набувають додаткові можливості реалізувати новітні теоретичні знання та практичні навички в умовах цифрової економіки.

Переглядів: 320 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0