Головна » 2021 » Հոկտեմբեր » 29 » Спеціальності ПРАВО - 20 років
09:46
Спеціальності ПРАВО - 20 років

З метою  проведення правової освіти, формування правової свідомості та культури серед студентської молоді та учнів шкіл у ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ» проходив тиждень правових знань.

 

          У рамках Тижня студенти спеціальності ПРАВО під керівництвом викладачів юридичних дисциплін провели ряд інформаційно-просвітницьких та тематичних заходів, а саме:       

          - висвітлення правових питань на інформаційних стендах,  підготовлених учасниками благодійної організації « Право»;

          - розповсюдження серед студентів коледжу інформаційних буклетів про права дитини  згідно з Конвенцією  ООН  про права дитини; 

- відеоролики в актовій залі з розяснення правових  життєвих ситуацій серед  студентів першого-другого курсів коледжу.

          Учасники благодійної організації «Право» разом з викладачем правових дисциплін Пилипенко С. П. на базі Путивльської ЗОШ №1 м. Путивля  провели зустріч з учнями 9-х класів, під час якої учасниками було підготовлено змістовні презентації та буклети з інформацією «ЗУПИНИМО БУЛІНГ РАЗОМ!». Організатори зустрічі надали декілька практичних порад, щоб уникнути травмуючих наслідків булінгу.

          Студенти четвертого курсу під керівництвом викладача правових дисциплін Федоренко Н. В. провели зустріч зі студентами коледжу у форматі «Запитання-відповідь» на правову тематику. У цікавій і доступній формі розкрили зміст основних життєвих питань, які сьогодні цікавлять молодь, зокрема: правила вступу до вищих навчальних закладів, підстави притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності, захист прав споживачів, питання спадкування та ін.

          Працівники бібліотеки Юлія Смирнова та Наталія Пилипенко провели правовий брейн-ринг «Ти і закон» серед першокурсників коледжу, а також підготували  книжкову виставку та презентацію видань про права людини.

З  великим задоволенням студенство приймало адвоката

Латишеву В. О.,

яка залюбки погодилась поділитись своїм досвідом роботии. Під  час розмови майбутні юристи довідались про те, як підготувати себе до роботи в адвокатурі, які труднощі доведеться подолати. Також обговорили нагальні правові проблеми та реформи, що відбуваються в Україні.

 

Переглядів: 231 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0