Головна » 2019 » Հունվար » 25 » «Сім кроків розвитку Сумського НАУ» - зустріч колективу з ректором Сумського НАУ, доктором с/г наук, професором, академіком НААН України Л
08:57
«Сім кроків розвитку Сумського НАУ» - зустріч колективу з ректором Сумського НАУ, доктором с/г наук, професором, академіком НААН України Л

23 січня відбулася зустріч колективу коледжу з ректорм Сумського НАУ  доктором с/г наук, професором, академіком НААН України Ладикою В.І., під час якої ректор розповів про найголовніші досягнення Сумського НАУ, зокрема акцентуючи увагу на розвиток дуальної освіти, участь у міжнародних проектах, вдосконалення практичного навчання, тісну співпрацю з виробництвом та ін.

Приємно, що значна увага була приділена коледжам, Володимир Іванович окреслив шляхи подальшої співпраці і тісної інтеграції з університетом.

Директор коледжу Пилипенко С.П. зазначив, що співпраця з університетом спонукає колектив до впровадження в навчальний процес новітніх освітніх технологій,  розширює можливості викладачів щодо підвищення кваліфікації, можливості студентів щодо проходження практик та отримання повної вищої освіти.

Потім Володимир Іванович відповів на питання, які задавали викладачі та співробітники коледжу, що стосувались і фінансування закладу, і стажування викладачів, і співпраці студентських колективів коледжу і університету.

Переглядів: 525 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0