Головна » 2015 » Դեկտեմբէր » 22 » Робота педагогічної ради коледжу
12:34
Робота педагогічної ради коледжу

Насиченою за змістом видалась робота педагогічної ради за осінній семестр. Різноманітність та актуальність питань не залишила байдужою весь викладацький склад коледжу.

До більш значущих слід віднести:

  1. Завдання та заходи реалізації науково-методичної проблеми «Пошук інноваційних форм та методів навчання для підвищення якості освітнього процесу»(доповідач Ребрик Р.М.).
  2. «Практика використання та впровадження інформаційно- комунікаційних технологій в професійній освіті » (доповідач Бутова О.О.). Переглянути презентацію
  3. Місце ветеринарної клініки та віварію у системі підготовки спеціалістів ветеринарної справи(доповідач Третяков І.А.).
  4. Підвищення якості проведення виховної роботи з метою формування у студентів духовно-моральних рис, громадських та патріотичних якостей(доповідач Царьова О.О.).
  5. Місце і роль дисциплін «Захист Вітчизни» та ОМЗ у патріотичному вихованні молоді(доповідачі Ребрик Р.М та Красноногий В.М.).

Традиційно на педагогічній раді розглядались питання щодо стану підготовки до зимової сесії та складання державної підсумкової атестації, профорієнтаційна робота колективу, стан підготовки викладачів до атестації, виконання рішень попередніх педагогічних рад та інші.

Переглядів: 497 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0