Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Робота експерної комісії
21:39
Робота експерної комісії

24 жовтня у коледжі розпочала роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України з акредитації спеціальності 5.0.5170108 «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів». Голова комісії Доценко Наталія Вікторівна, доцент кафедри біотехнологій, консервованих продуктів і напоїв Одеської національної академії харчових технологій, кандидат технічних наук та член комісії Полещук Олена Юріївна, голова циклової комісії харчових технологій Каховського державного агротехнічного коледжу, викладач вищої категорії, перший день своєї роботи сконцентрували на вивчені матеріально-технічної бази коледжу із забезпечення викладання технологічних дисциплін.

 

Переглядів: 147 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Всього відповідей: 377
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0