Головна » 2018 » Հոկտեմբեր » 24 » Робота експерної комісії
21:39 Робота експерної комісії | |
24 жовтня у коледжі розпочала роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України з акредитації спеціальності 5.0.5170108 «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів». Голова комісії Доценко Наталія Вікторівна, доцент кафедри біотехнологій, консервованих продуктів і напоїв Одеської національної академії харчових технологій, кандидат технічних наук та член комісії Полещук Олена Юріївна, голова циклової комісії харчових технологій Каховського державного агротехнічного коледжу, викладач вищої категорії, перший день своєї роботи сконцентрували на вивчені матеріально-технічної бази коледжу із забезпечення викладання технологічних дисциплін.
| |
Переглядів: 540 | |
Погода
вологість:
тиск:
вітер:
Спеціальності
Освітній процес
Фотогалерея
|
Вісник коледжу
Газета Колос
Наше опитування
Статистика
Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0