Головна » 2021 » Սեպտեմբեր » 24 » Пролунав перший дзвоник
11:04
Пролунав перший дзвоник

 

Першовересневе свято розпочалося із зустрічі шановних гостей: голови Путивльської міської ради Костянтина Гаврильчука, депутатів Сумської обласної ради Валерія Волкова та Євгена Южакова, депутата Конотопської районної ради Галини Меньшової.

Відкрив урочистості та привітав колектив із початком нового навчального року директор коледжу Хярм В.М.

Грамоти Путивльського міського голови були вручені завідувачу відділення ветеринарної медицини ДЕМЦУНУ О.В. та викладачу ТЕЛЬОНКОВУ О. Є., а також студентці економіко-правового відділення, голові студентської ради відділення, відмінниці навчання ЧЕБАКОВІЙ АЛІНІ.

Приємним сюрпризом для колективу коледжу став ПОДАРУНОК від В.В. ВОЛКОВА сертифіката на будівництво та оснащення лабораторії ветеринарної медицини!

Вдячні Валерію Валентиновичу за такий подарунок та розуміння важливості підготовки висококваліфікованих кадрів та необхідності допомоги навчальному закладу у покращенні матеріальної бази, а також за готовність до співпраці.

Директор коледжу Хярм В.М. вручив грамоту Департаменту освіти і науки Сумської ОДА керівнику фізичного виховання ВОРОНІНУ В.В.; заступнику директора з навчальної роботи РЕБРИКУ Р.М. та завідувачу технологічного відділення СУПРУНУ А.В. - Подяки ректора Сумського НАУ.

Вітаємо всіх із отриманими нагородами і бажаємо міцного здоров’я і подальших успіхів!

Приємно, що коли постає питання щодо відзначення кращих студентів, то список є великим і різноплановим: за відмінне навчання, участь у спортивних змаганнях, художній самодіяльності, волонтерських акціях та ін.

Цього року грамотами були відзначені наступні студенти коледжу: Чебакова Аліна, Дручок Яна, Ільющенко Валерія, Матвієнко Світлана, Матвієнко Катерина, Пінчук Дмитро, Григор’єв Сергій, Бритікова Дар’я, Павловська Ерія, Прохоренко Дмитро, Худякова Софія, Чевгуз Аліна!

Вітаємо студентів і дякуємо їм за активну громадянську позицію!

Всім нам - успішного 2021-2022 навчального року максимально в режимі оффлайн!

Переглядів: 318 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0