Головна » 2014 » Մայիս » 16 » Права та обов’язки в житті дітей
09:04
Права та обов’язки в житті дітей

   З 22 по 26 квітня 2014 року в  Путивльському коледжі Сумського НАУ (як і у всіх навчальних закладах області) було проведено Тиждень правових знань.

   Відповідальність за проведення Тижня була покладена на викладацький та студентський колективи відділення правознавства.

   В рамках Тижня підготовлено і проведено ряд заходів, спрямованих на поглиблення правових знань не лише для студентів коледжу, а і для школярів.

 Учасниками благодійної організації «Право» було підготовлено  матеріал на правову тематику та розміщено на інформаційному стенді. Також серед студентів - першокурсників коледжу проведено правову вікторину, де вони під час вирішення ситуаційних вправ, повинні були з’ясувати, яке право, визначене Конвенцією про права дитини, порушено.

         22 квітня 2014 року відбулася зустріч  студентів коледжу з працівниками правоохоронних органів та головним спеціалістом Путивльського районного управління юстиції Роздимахо А.В.

         23 квітня 2014 року серед студентів-другокурсників відбулося тестування на знання правових норм.

         24 квітня 2014 року учасники благодійної організації «Право» на чолі з завідувачем відділення правознавства Кириленко О.М. провели зустріч з учнями ЗОШ №1,3 м. Буринь, в ході якої висвітлили питання щодо реалізації права на працю неповнолітніх осіб.

 

         Також в рамках Тижня викладачем правових дисциплін Пилипенко С.П. було проведено відкрите модельоване судове засідання в 46-Б групі з дисципліни «Кримінальний процес». На даний захід був запрошений суддя Путивльського районного суду Токарєв Сергій Миколайович, який надав цікаву і змістовну інформацію щодо нововведення в кримінально-процесуальному законодавстві України. Студенти 16 групи відділення правознавства під керівництвом куратора  Лєонькова А.М. підготували та провели виховний захід «Чорнобильський дзвін - печаль і журба».

          Студенти третього курсу відділення правознавства відвідали практичні заняття на базі Путивльської міської ради та Управління Пенсійного фонду України в Путивльському районі. Цікавою та корисною була розповідь фахівців своєї справи Літвінова Олександра Васильовича та Глуховцевої Наталії Вікторівни.

Завідувач  відділення правознавства

О.М.Кириленко

Переглядів: 697 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0