Головна » 2014 » Դեկտեմբէր » 30 » Підводимо підсумки навчального семестру
18:33
Підводимо підсумки навчального семестру

  З першим грудневим снігом підійшов до завершення осінній навчальний семестр в коледжі. Він виявився дещо швидкоплинним в часі, але дуже насиченим на події. Навчальні пари, екскурсії, практики в поєднанні з громадсько-виховними заходами та спортивними змаганнями надали йому особливий колорит. Викладачі коледжу прагнули донести до студентів всі свої знання та професійний досвід демонструючи не стандартні інноваційні підходи у навчанні. Серед них варто пригадати урок-екскурсію для 38 груп на підприємство ООО «Агробізнес» с.Сакуніха Недригайлівського району (викладач Слєсарєва О.Б.), ігрові форми та методи проведення занять з «Трудового права» (викладач Харченко О.С.) та інші.

  

  Під час внутріколеджанської перевірки з найкращого боку зарекомендували себе викладачі природничо-математичних дисциплін (голова циклової комісії Смолянінова Г.Г.) продемонструвавши високу методичну підготовку до організації навчання. І як наслідок їхньої праці, достойні показники першокурсників на районному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад. Приймали наші студенти участь і в обласних конкурсах знавців української мови та літератури (викладач Богданова О.М.).

  А яким захоплюючим та насиченим видався тиждень правових знань на відділенні правознавства (завідувач відділення Кириленко О.М.).

  І ось настав час підвести підсумки навчальних успіхів наших студентів. Найкращі показники якості знань продемонстрували студенти навчальних груп:

16 група – відділення правознавства,

45-Б група – відділення ветеринарної медицини,

24 група – бухгалтерського відділення,

39 група – комерційного відділення,

38-Б група – технологічного відділення.

  На відмінно закінчили семестр студенти Соколова Г. та Суровицька А. – 24 гр., Філонова К. – 34 гр., Гвоздь В. – 38-А гр., Зарубіна М. – 38-Б гр., Грищенко Я. та Сенюк І. – 48-А гр., Піюк Г. – 48-Б гр., Воронова М. – 36 гр., Данченко А. та Мазіна К. – 46 гр., Мірошнікова В. – 16 гр., Катенін Д. – 35-А гр., Бунякін Ф. – 45-Б гр., Бондаренко В., Бондаренко Г., Гавриков С., Приходько Ю. та Шматок В. – 45-А гр.   

  Залишається сподіватись, що новий 2015 рік принесе вирішення найкращих наших сподівань на добробут, мир, і звісно, нових досягнень вершин в навчанні.

Переглядів: 720 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0