Головна » 2019 » Փետրվար » 5 » Підсумки виробничої практики
11:01
Підсумки виробничої практики

Студенти спеціальності  071 «Облік і оподаткування» з 14.01 по 02.02.2019 проходили виробничу практику на передових сільськогосподарських підприємствах Сумської області.

04.02.2019р. пройшов захист виробничої практики. Студенти представили змістовні щоденники-звіти, додатки до них та індивідуальні завдання, що виконані на підставі фактичних даних господарств.

Під час захисту студенти представили відомості про господарство, на  якому проходили практику, виробничу потужність, напрями діяльності та асортимент  продукції, що виробляється, визначення її фактичної  собівартості, облік по всім виробничим підрозділам господарства до визначення фінансових результатів, розподілу прибутку  та складання фінансової звітності.

Добре захистились та представили змістовні матеріали практики  Яроцька Карина, Колосов Богдан, Тимощенко Надія, Сабадашова Вікторія, Захлебаєв Андрій, Загинайлов Олександр, Мартиненко Марія.

Хочеться подякувати керівникам підприємств, що надали можливість проходженя виробничої практики на базі їх господарств та головним бухгалтерам (керівникам практики від виробництва) за формування виробничих вмінь та навичок у студентів.

Переглядів: 521 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0