Головна » 2019 » Նոյեմբեր » 18 » Підсумки тижня обліково-економічних дисциплін
14:00
Підсумки тижня обліково-економічних дисциплін

Відповідно до плану роботи у коледжі проходив тиждень обліково-економічних дисциплін, який розпочався представленням  стіннівок на фахову тематику та  відеороликом «Студентське життя у коледжі. 

Стіннівка «Бухгалтер» 34-39 груп була найкращою і зайняла І місце. Редколегія у складі:  Тимощенко Надії та Дроздової Вікторії зуміли вдало відобразити всі сторони своєї спеціальності. Поряд зі стіннівками стояла фото зона на економічну тематику. 

З метою обміну досвідом роботи викладачами Есманова Л.І. провела відкритий урок - КВК. Найкращі знання показали капітани команд Сайченко Світлана і Тимощенко Марина та члени команд: Шишлевський Денис та Кабак Максим.

  

  викладач Старожилова Г.М.підготувала практичне заняття по темі «Презентація товару». Яскраві презентації свого товару представили Кошман Павло – І місце, Кононенко Анастасія – ІІ місце і Погорельченко Дмитро ІІІ.

Викладач Панасенко В.В. провела олімпіаду з дисципліни «Ціноутворення». Переможцями в олімпіаді стали: Кононенко Анастасія – 1 місце, Кошман Павло ІІ місце, Самойленко Владислав ІІІ місце 

Викладач Коцюба О.В. на високому методичному рівні  провела відкритий урок з дисципліни «Політекономія» на тему «Ринок» 

З нетерпінням чекали студенти конкурс презентацій на теми: «Унікальні податки в давнину» та «Історія виникнення грошей», який провела викладач Сорока І.М.  Крім презентацій,  були представлені відеоролики на цю ж тематику. У конкурсі взяли участь студенти денної і заочної форм навчання.

Високу підготовку презентацій показали, зокрема, студенти заочної форми навчання  Калістратова Жанна, Романович Тетяна, Ребрик Катерина.  

У цей день вчились і торгувати

Пізнавальним і творчим заходом був  конкурс дослідних робіт з дисципліни комерційне товарознавство серед студентів 39 групи, на якому були представлені дослідні роботи на актуальну тематику харчових продуктів. Найкращі дослідні роботи представили Кононенко Анастасія – 1 місце, Поздирко Вадим ІІ місце і Кошман Павло ІІІ. 

Наступним етапом була проведена олімпіада з дисципліни «Податкова система» в 34 групі, яку провела викладач Сорока І.М. ІІІ місце в олімпіаді захопили Дроздова Вікторія та Шишлевський Денис, ІІ місце розділили Сайченко Світлана та Тимощенко Марина, а перше місце здобули  Кабак Максим та Пономаренко Юлія. 

Відбулося засідання круглого столу з представниками СНАУ: завідувачем кафедрою «Облік і оподаткування» професором, к.е.н., Гордієнко М.Г. та з студентським деканом Невесенко Світланою, випускницею економіко-правового відділення. 

Закінчився день діловою грою, яку провела викладач Коцюба О.В., в присутності представників СНАУ. Всі етапи були цікавими та змістовними. Переможцем стала перша команда, в якій активну участь брали Мороз Ілля – 29 група та Ноженко Владислав – 24 група. 

В останній день тижня викладачем Есмановою Л.І. був проведений урок у Головному управлінні Пенсійного фонду України на тему: «Облік розрахунків за страхуванням», провідні фахівці: Глуховцева Наталя Вікторівна, Суховєєва Тетяна Миколаївна, Гукова Юлія Валеріївна, Прибора Наталя Миколаївна професійно розповіли про розрахунки з Пенсійним Фондом України та про санкції, щодо їх несплати. 

При підведенні підсумків на засіданні циклової комісії визначили найактивніших  учасників при проведенні тижня, а саме:  Сайченко Світлана, Тимощенко Марина, Кабак Максим, Шишлевський Денис (студенти 34 групи); Кононенко Анастасія, Кошман Павло, Погорельченко Дмитро ( студенти 39 групи),  24 група Ноженко Владислав та Мороз Ілля – 29 група.

Сподіваємось, що протягом тижня студенти мали змогу не тільки поглибити фахові знання, а і розкрити свої творчі можливості.

 Есманова Л.І., кандидат економічних наук, голова циклової комісії

 

Переглядів: 512 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0