Головна » 2018 » Նոյեմբեր » 19 » Підсумки тижня обліково-економічних дисциплін
15:05
Підсумки тижня обліково-економічних дисциплін

Завершився тиждень обліково-економічних дисциплін, який готували викладачі фахових дисциплін разом зі студентами.

         Традиційно розпочали тиждень виставкою стіннівок на професійну тематику.

 Стіннівка «Бізнес» 39 групи була найкращою і зайняла І місце. (редколегія: Невесенко О., Ночовна Ю., Ситнік А.)

 У цей же день викладачем Старожиловим В.В. проведено урок на виробництві.

 З нетерпінням чекали студенти середи. З самого ранку кипіла робота у фойє коледжу по організації ярмарку. Студенти приймали товар від постачальників, робили викладку продовольчих і непродовольчих товарів, вішали цінники, працював стіл замовлень (кер. викладач Старожилова Г.М.)

Викладачем Старожиловою Г.М. було організований круглий стіл, на який  запросили  випускників комерційного відділення: Сергія Миколайовича Литвінова, керівника управління економіки районної державної адміністрації та Юлію Михайлівну Сичевську, приватного підприємеця. Були обговорені питання розвитку підприємництва у Путивльському районі.  

Викладачем Панасенко В.В. у 24 та 29 групах був проведений відкритий урок з дисципліни «Економіка виробництва»,  на якому студенти вивчили головні фінансово-економічні показники підприємства.

В останній день тижня була проведена ділова гра з дисципліни «Політекономія» (викладач Коцюба О.В.), яка проходила в чотири етапи:

Всі етапи були цікаві та змістовні, команди боролись та намагались взяти лідируючі місця, але не так- то й просто. По першим трьом етапам лідирувала друга команда, а в останньому конкурсі отримала перемогу перша команда, яка зуміла довести членам журі, що найвигіднішим бізнесом у Путивлі буде, якщо відкрити кафе «Фасфуд».  Команди представили розроблені бізнес-плани у в яких проявили глибокі професійні ідеї.

 

Щодня під час тижня обліково-економічних дисциплін були представлені цікаві та змістовні відеоролики про студентське життя у коледжі.

Всі заходи були направлені на підвищення якості підготовки фахівців.

 

 

 

Переглядів: 508 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0