Головна » 2017 » Մայիս » 11 » Підсумки конкурсу «Левеня-2017»
20:01
Підсумки конкурсу «Левеня-2017»

6 квітня 2017 року студенти Путивльського коледжу СНАУ брали участь у Всеукраїнському фізичному конкурсі “Левеня”. Цей конкурс проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені Івана Франка на виконання наказу Міністерства освіти і науки України серед школярів та студентів, які цікавляться фізикою, тих, хто любить думати і спостерігати, змагатися і перемагати. Студенти 14, 19, 16, 15Б та 18 груп перевіряли свої знання та інтуїцію, помірялися силами з ровесниками з усієї України.

 

В цьому році у конкурсі прийняли участь 28 студентів. Хочеться відзначити наших студенток з відмінними результатами - Мартиненко М. (14гр.) та Велесь В. (18 гр.). Так тримати, дівчата! Успіхів Вам у навчанні з інших дисциплін! Також 20 студентів здобули добрий результат та 6 студентів отримали сертифікати учасників конкурсу. Маємо надію, що жага до знань буде підтримуватися протягом усього навчання в коледжі.

Із загальними результати можна ознайомитись на сайті конкурсу за посиланням http://levenia.com.ua/rezultaty/results-2017

 

Конкурс дає можливість студентам ще раз перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці, відчути азарт змагання і радість успіху, увійти до складу єдиної команди дорослих і дітей, представників великих міст і маленьких селищ з різних куточків України, яких об’єднує найцікавіша наука про природу – ФІЗИКА.

 Координатор конкурсу Бабенко Н.С.

Переглядів: 838 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0