Головна » 2015 » Փետրվար » 28 » педагогічна рада
15:02
педагогічна рада

Директор коледжу Тельонков О.Є. відкриваючи засідання педагогічної ради акцентував увагу викладачів на нових викликах щодо модернізації галузі освіти в рамках Закону України «Про вищу освіту» та необхідності посилення співпраці з Сумським НАУ. Він закликав до пошуку нових форм і методів організації навчально-виховного процесу, що наддасть можливість сформувати із студентів молодих фахових спеціалістів, які користувалися б попитом на ринку праці.   

Головна увага педагогічної ради була приділена стану підготовки коледжу до акредитації на відділені правознавства. Розгорнутий аналіз з цього питання зробила завідувач відділення Кириленко О.М. У своїй доповіді Олена Миколаївна розповіла про плідну працю викладачів відділення щодо поліпшення рівня викладання дисциплін, впровадження новітніх технологій навчання, друкування у фахових виданнях. Відзначено збільшення аудиторного фонду відділення та його облаштування, введення в дію конференц-зали.

Про стан підготовки коледжу до атестації з правом впровадження загальноосвітньої підготовки студентів проінформував заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М.

Кандидат економічних наук Есманова Л.І. у своїй доповіді зупинилась на завданнях науково-дослідницької роботи в коледжі. Було зазначено, що в цьому напрямку проводяться фахові засідання гуртків, студенти приймають участь у всеукраїнських конкурсах наукових робіт та олімпіад. Вона звернула увагу на роль проведення курсових, дипломних та інших експериментальних робіт, як найважливіших видів науково-дослідницької роботи, що потребують від студентів уміння сформувати тему, підібрати літературу, обрати методику дослідження, організувати і провести його, здійснити якісний і кількісний аналіз.

Переглянути презентацію доповіді

Своє бачення з можливостей ведення навчально-наукової роботи висловив кандидат с-г наук Бондаренко П.Г. Методист коледжу Довгаль І.І. зупинилась на питанні поліпшення роботи із здібною та обдарованою молоддю. З цією метою в коледжі проводяться різноманітні заходи: предметні олімпіади, вікторини для ерудитів, конкурси «Кращий за професією», «Кращий практикант», участь у студентських наукових конференціях СНАУ, залучення студентів до роботи благодійної організації «Право».

Роботу педагогічного колективу  з поліпшення правового виховання студентської молоді та стан профілактичної роботи  у коледжі по запобіганню скоєння правопорушень студентами узагальнила заступник директора з виховної роботи Царьова Л.О.

Переглядів: 621 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0