Головна » 2015 » Մարտ » 29 » Педагогічна майстерня
17:27
Педагогічна майстерня

      З метою поширення кращого педагогічного досвіду, вдосконалення викладацької педагогічної майстерності, поліпшення науково-методичного супроводу навчально-виховного процесу та підвищення якості надання освітніх послуг 24 березня  в коледжі відбулася своєрідна Педагогічна майстерня викладачів, які мають бути атестованими у 2015 році.

  Обмінялися та поділилися своїм досвідом роботи досвідчені викладачі-методисти – Есманова Л.І., Слєсарєва О.Б., викладачі вищої категорії Демцун О.В., Старожилов В.В., Коцюба О.В., Лисов В.І. Їх виступи вкотре підкреслили те, що коледж – це не просто шанс талановитим студентам здобути освіту.

  Коледж – це можливість навчатися та спілкуватися з найкращими педагогами, закоханими у свою справу, вчитися не просто наук, а здобувати духовні, загальнокультурні скарби. Вчитися та жити в коледжанському середовищі – це вчитися жити за найвищими орієнтирами.

  Цей захід ще раз довів, що там, де викладач працює віддано, де студентів навчають поваги до праці – професія Вчитель завжди буде престижною.

Методист коледжу Довгаль І.І.

Переглядів: 569 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0