Головна » 2014 » Մայիս » 8 » Обласний семінар з краєзнавства
22:27
Обласний семінар з краєзнавства

  24 квітня 2014 року на базі Путивльського педагогічного коледжу ім. С.В. Руднєва відбувся семінар обласного методичного об’єднання викладачів соціального циклу та правових дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. У центрі уваги на семінарі були краєзнавчі роботи студентів.

 

  Наш коледж представляла студентка 14-ї групи Кострова Марія з роботою про своє рідне село – Нову Слободу та про його жителів – горюнів (викладач Лисов В.І.). Марія виступила впевнено і цікаво. В своїй доповіді вона використала дані з історичних джерел, відомості з сільського архіву, показала особливість горюнського діалекту.

 Серед інших студентських робіт запам’яталися доповіді про колишнього першого секретаря Сумського міському КПУ М.П. Лушпу (посада відповідає теперішній посаді міського голови), про легендарну партизанку-ковпаківку К.М. Коноваленко, про видатного юриста В.В. Сташиса,  про роботу конотопських пошуковців та інші. 

  Високо оцінили студентські розробки члени журі, серед яких були редактор районної газети,член спілки письменників України А.В. Луговський, директор Державного історико-культурного заповідника С.В. Тупік та ін.

Ознайомитись з роботами можна в методичному кабінеті нашого коледжу.

Переглядів: 687 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0