Головна » 2015 » Հոկտեմբեր » 26 » Незалежне дистанційне тестування
19:10
Незалежне дистанційне тестування

           20 жовтня 2015 року на базі Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» відбулося засідання робочих груп із удосконалення та доопрацювання тестових завдань для незалежного дистанційного тестування студентів-випускників із спеціальностей «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Комерційна діяльність» в розрізі дисциплін.

             У засіданні робочих груп взяли участь викладачі ВП НУБІП України «Ірпінський економічний коледж», ВП НУБІП України «Немішаєвський агротехнічний коледж», Брацлавського агроекономічного коледжу Вінницького НАУ, Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку. У   роботі робочої групи з спеціальності «Комерційна діяльність» взяла участь викладач фахових дисциплін Путивльського коледжу СНАУ, викладач-методист Старожилова Ганна Миколаївна.

               На засіданні було розглянуто зміст тестових завдань із зауваженнями та пропозиціями щодо їх зміни, визначено відповідну пропорційну кількість тестів з кожної дисципліни за спеціальностями, оговорено організаційні питання з удосконалення тестів та розподілу їх за категоріями складності. Учасники засідання мали змогу обмінятися досвідом з організації та проведення тестування.

Переглядів: 651 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0