Головна » 2015 » Հունիս » 22 » «Не будь собі ворогом!»
13:08
«Не будь собі ворогом!»

     Закінчується навчальний рік, попереду канікули : нові знайомства, подорожі, враження. І хтозна які пастки підстерігають молодь.

     Сьогодні деякі наркотичні речовини можна придбати майже легально у аптеці, інші – мак і коноплю – примудряються вирощувати прямо на городах. Серед молоді, особливо серед хлопців, навіть інколи вважається «круто» вживати наркотики! Але ніхто з тих, хто це робить, не замислюється над тим, які наслідки може мати таке «захоплення» у майбутньому.

     Бібліотекар Наталія Пилипенко підготувала історичну довідку про походження наркотичних речовин та привела сумну статистику : за даними якої  п'ята частка молодих людей знайомі з дією наркотиків. Серед них найбільший відсоток складають студенти ВНЗ. Поясненням може бути те, що наркотики, як дороге задоволення, більш доступні забезпеченим і самостійним студентам.

     Аналіз показників у гендерному розрізі показує, що хлопці частіше, ніж дівчата вживають наркотики. В місті молоді люди вживають наркотики вдвічі частіше, ніж на селі.

     Про класифікацію сучасних наркотичних засобів, їх вплив на організм людини розповіла Олена Іванівна Простакова. Та це, скоріше, була не розповідь, а діалог-обговорення, де кожен зі студентів взяв участь.

     Переглянули і документальний фільм «Правда про наркотики».

     Від будь-яких наркотичних речовин, слабких чи більш серйозних, відбувається пагубний вплив на мозок людини. Якщо говорити простіше, він просто починає руйнуватися. Людина становиться нервовою, психічно неврівноваженою, у неї  зникають цілі у житті, змінюється коло друзів, смаки, уподобання.  Інколи, людина починає розуміти, що з нею відбувається і намагається вирватися з цієї прірви. Комусь – вдається, комусь – ні.

     Даний захід проведено було з інформаційною метою не нав’язуючи молоді своєї думки,  бо зробити свій вибір повинен кожен сам!

 

 

 

Переглядів: 553 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0