Головна » 2014 » Սեպտեմբեր » 25 » Навчальна практика в Польщі
12:35
Навчальна практика в Польщі

Навчальна практика в Польщі – безцінний досвід та нові перспективи!

Україна має величезний потенціал, багатовікові надбання та працьовитих людей - нас з вами! Тому відродження і конкурентоздатність українського виробництва та його потужна присутність на світовому ринку – це реальність, для досягнення якої Путивльський коледж СНАУ готує молодших спеціалістів техніків-технологів з переробки плодоовочевої продукції.

Практика студентів за кордоном - один з потужних видів практичної підготовки студента, що є обов'язковою компонентою його освітньо-кваліфікаційної програми і проводиться відповідно до нормативних актів у галузі освіти.

        

В цьому році студенти 2 курсу технологічного відділення були направлені для проходження навчальної практики на підприємства, які займаються сортуванням, пакуванням, заморожуванням овочів та фруктів у Польщі: Подвезко Олексій, Мунько Олександр (ТОВ «ЗАК» смт. Ратошине), Пушкарь Володимир (ТОВ «Хлодня Гомор», смт. Радом), Ковальова Ірина (ПГ «Романа Скотницького», смт.Вітольдове).

Кожен студент мав можливість повчитися та попрацювати на підприємстві в нових, можливо, незвичних і цікавих для нього умовах, з використання комп’ютеризованого обладнання та новинок техніки, розширити свій світогляд, познайомитися з культурою, побутом та звичаями місцевого населення. Це дає змогу порівняти методи господарювання в Україні та за кордоном, отримати нові навички та безцінний професійний досвід, взяти та синтезувати з того найкраще та найкорисніше, щоб використати в своєму подальшому житті.

Завідуюча технологічним відділенням Харламова О.О.

Переглядів: 709 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0