Головна » 2015 » Հոկտեմբեր » 23 » НАСИЧЕНИЙ І ЦІКАВИЙ ТИЖДЕНЬ У ТЕХНОЛОГІВ
12:13
НАСИЧЕНИЙ І ЦІКАВИЙ ТИЖДЕНЬ У ТЕХНОЛОГІВ

У понеділок відбувся конкурс стіннівок на тему «Студентське життя», де кожна група відділення представила свою цікаву стіннівку, а журі визначило переможців: 1 місце – 18-Б група (куратор Полозова А.М.)

За креативний підхід в конкурсі стін-нівок журі відзначило стіннівку 28-А групи (куратор Супрун А.В.)

Також в цей день були проведені спортивні змагання серед груп відділення.   В наполегливій боротьбі 1 місце завоювала 28-А група (куратор Супрун А.В.). 

 У вівторок студенти  28-А та 28-Б груп прийняли активну участь у пізнавальній вікторині з дисципліни «Неорганічна хімія», яку для них підготувала і провела викладач  Сутуліна В. Ю.   Переможцем стала студентка 28-Б групи Мартищенко Надія.

З метою розвитку  вміння аналізувати та порівнювати, прививати любов до обраної професії, робити відповідні висновки для студентів 2,3,4-х курсів технологічного відділення була проведена конференція з практичного навчання. На ній вони мали можливість охарактеризувати свої бази практик, свої враження, відмітити позитивні і негативні моменти під час проходження практики.

Для студентів 38 групи викладач Супрун А.В. провів конкурс «Кращий практикант». Конкурс проводився у 3 тури. Студенти відповідали на тестові запитання, вирішували виробничі задачі і за результатами конкурсу звання «Кращий практикант» отримала Котенко Аліна.

У цей день також відбулась  виставка творчих робіт студентів 2,3-х курсів.

Викладачі  Сумського національного аграрного університету провели майстер-клас з карвінгу. Студенти мали можливість навчитись робити гарні композиції з овочів і фруктів, а потім продегустувати готові вироби.

Підведення підсумків проводилось в урочистій обстановці, переможці конкурсів і змагань були відзначені грамотами та заохочувальними призами.

Шановні колеги і студенти технологічного відділення!

Вітаю Вас з Днем працівників харчової промисловості!

Бажаю миру, благополуччя,  міцного здоров’я, творчої енергії, успіхів та здобутків. Зі святом!

Харламова О.О.,  завідувач технологічним відділенням

Переглядів: 654 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0