Головна » 2017 » Սեպտեմբեր » 27 » Міжнародний аграрний форум «Територія євроінтеграції»
08:56
Міжнародний аграрний форум «Територія євроінтеграції»

Студенти Путивльського коледжу Сумського НАУ відвідали Міжнародний аграрний форум «Територія євроінтеграції», який проходив на базі Сумського національного аграрного університету.

У рамках роботи форуму для студентів коледжів були проведені різноманітні заходи, зокрема: студенти відділення ветеринарної медицини відвідали кабінет ветеринарно-санітарної експертизи, акушерства і хірургії віварій, ознайомились із роботою ветеринарної клініки «Хелс»; студенти відділення правознавства були присутні на відкритому занятті з кримінального права; студенти–технологи взяли участь у стартапі на тему: «Мікробіологічні та хімічні процеси у виробництві харчової продукції».

Кошелєв Анатолій, студент 3-го курсу технологічного відділення, який виступив з тематичною доповіддю на тему: «Мікробіологічні та хімічні процеси при  виробництві  солоно-квашеної продукції» зайняв 1 місце і отримав  диплом і подарунок.

Крім того, студенти мали змогу не тільки ознайомитись із вузом, а і відвідати ярмарку-продаж та подивитись цікаву концертну програму, яку підготували колективи художньої самодіяльності Сумського НАУ.

Студенти  повернулися додому сповнені позитивних емоцій і  висловлюють вдячність за запрошення колективу Сумського НАУ та адміністрації коледжу – за організацію поїздки.

Переглядів: 582 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0