Головна » 2014 » Մարտ » 24 » «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття»
23:43
«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття»

 

«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття»

 Під такою назвою пройшла відкрита виховна година, яку підготували і провели студенти 3-го курсу бухгалтерського відділення (куратор Червяцова Г.Є., староста Лисенко О.).

  «Тема нашої виховної години невипадкова, адже вся Україна і весь світ відзначають ювілейну дату Кобзаря. Тому ми вирішили також долучитися до всіх заходів як загальноколеджанських, так і всеукраїнських, присвячених пам’яті Т.Шевченка»,- сказала під час обговорення куратор групи Червяцова Г.Є.

 Перед глядачами розгорнулося справжнє театралізоване дійство! Біографічні відомості, поетичні рядки, історичні факти – все це було представлено з високою сценічною майстерністю, надзвичайним артистизмом виконавців, які з перших хвилин заволоділи увагою глядачів і тримали її протягом всього заходу. Виступи Лисенко О., Адноралової Г, Шевцової Є, маленького Тарасика, Толстошеєва І., Демидова В., ансамблю дівчат, та ін. супроводжувались оплесками студентів та схвальними вигуками. 

Дякуємо всім учасникам, всім, хто причетний до підготовки цієї виховної години, за те задоволення, яке отримали всі глядачі.

«Таке враження, що ми побували у справжньому театрі на виставі», - так  висловились більшість присутніх. 

 

Оцінка проведеної виховної годин – відмінно!
Переглядів: 798 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0