Головна » 2015 » Մայիս » 15 » Мамо моя рідна і єдина,ластівко добра і теплоти!
09:10
Мамо моя рідна і єдина,ластівко добра і теплоти!

     Перше слово людини – мама. Кожна дитина у світі хоча б раз на день говорить це слово. Його розуміють у всіх країнах, і навіть звучить воно майже однаково у більшості мов. Скільки творів та віршів, поем та романів присвячено любові до матері. Саме слово мама ніби вміщує  щось таке ніжне і тепле. І одразу в уяві з’являється її тендітний та ніжний образ.

     Як зворушливо звучали прекрасні вірші  у виконанні Владислава Грібаня та Лілії Рибакової, лилися мов струмок пісні, демонструвалися цікаві відеоролики,  одізвавшись тонкою струною у серці юнаків та дівчат.

     А чарівні ведучі Інна Черненко та Христина Грібань залучили зал до маленького флешмобу «Я люблю свою маму!», де кожен з присутніх сказав багато добрих слів в адресу своєї мами.

     Прийшли поздоровити своїх мам і найменші учасники заходу. Владислав Бутов разом зі своєю мамою викладачем коледжу Ольгою Олександрівною зіграли в інсценівці «Рахунок для мами», а Ігор Пилипенко проникливо по-дитячому продекламував вірша. Адже мама - символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого.

          Мама – це слово, яке найчастіше повторює людина в хвилини страждання і горя. Де б ми не були, щоб не робили, мама назавжди  освітить  наш шлях ніжним серцем.

     На закінчення вечора учасники, запаливши свічки, під звуки мелодії Шуберта «Аве Марія» зачитали молитву матері, де попросили Господа дати  їй сили, вистояти усі негоди, мудрості, таланту. Дарувати мамі квітучу молодість на довгі роки, зберегти щирість її посмішки, ніжність душі та оптимізм! Пам’ятати слова В.О.Сухомлинського: «Недобре слово – подряпина на ніжній тканині душі материнської. Воно знесе все: і кривду, і біль, і горе. Але від кожної подряпини назавжди залишається ранка».

 

 

 

 

 

Переглядів: 651 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0