Головна » 2018 » Մայիս » 17 » Мамине свято
12:56
Мамине свято

Нещодавно ми відзначали прекрасне свято, схоже на травневу ніжну квітку, від якої не хочеться відводити очей – День матері.

У читальній залі бібліотеки зібрались студенти економіко-правового та технологічного відділень , щоб вшанувати маму, неньку, матусеньку рідненьку.

День Матері – міжнародне свято. Вперше встановлене офіційно Конгресом США 8 травня 1914 року. Після першої світової війни це свято почали відзначати у Швеції, Норвегії, Данії, Німеччині, Чехословаччині. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року  другої неділі травня.

У житті кожного з нас мама займає особливе місце. Перше, що ми бачимо з’явившись на світ – це мамині ласкаві очі, чуємо – мамин лагідний голос. Слово, яке вперше вимовляємо – мама…

 До мами ми приходимо зі своїми радостями і печалями. Її мудра порада нам потрібна тоді, коли і в самих уже посріблені скроні.

Скільки прекрасних слів прозвучало з вуст юнаків та дівчат:  Кабака Максима, Кошмана Павла, Кононенко Анастасії, Пономаренко Юлії, Сайченко Світлани,Тимощенко Марини, Висоцької Ганни на адресу матері. А відеоролік «З перших кроків життя», запропонований бібліотекарями, нікого не залишив байдужим.

На свято завітав  жіночий вокальний ансамбль «Зоряниця», який став справжньою окрасою заходу. Чарівні жінки: Катерина Ушкальова, Пелагея Кривець, Ольга Бикова, Зоя Ребрик - прекрасні мами, бабусі, педагоги. Вони подарували присутнім неперевершений спів, естетичну насолоду.

Викладач коледжу Зоя Василівна Ребрик разом зі своєю молодшою донечкою Іннусею переконливо зіграли в інсценівці «Рахунок для мами»

Торкнулися і долі матерів, які провели своїх синів на війну і чекають додому.

На завершення заходу студенти прочитали «Молитву Матері» і побажали своїм матусям:

Хай Бог охороняє вас від злого,

Хай світить сонце і колосяться жита,

Щоб ви були щасливі і здорові,

 На многії і многії літа!

 

 

Переглядів: 571 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0