Головна » 2016 » Հունիս » 10 » Майстерня бізнесу
09:49
Майстерня бізнесу

Тісний зв'язок теоретичних знань з практикою спонукає влаштовувати зустрічі з підприємцями, які надають можливість  використовувати підприємства в якості баз практики та сприяють працевлаштуванню випускників.

Для студентів корисно бачити зв’язок теорії та практики у подальшій роботі.

З цією метою до коледжу запросили підприємця Якименка Романа Юрійовича, керівника ТОВ «Якименко», який організував власне підприємство по виготовленню  кукурудзяних  паличок  «Золото інків».

На зустрічі були присутні студенти випускних груп та інші курси комерційного, бухгалтерського відділень та відділення правознавства, а також викладачі.

Роман Юрійович розповів з чого почався його бізнес і як виникла ідея займати саме цей сегмент на ринку. Підприємець не новачок у підприємницькій діяльності. Має економічну освіту, після закінчення Кубанського державного аграрного університету працював у консалтинговій фірмі, супроводжував бізнес-проекти – так звані startap – від 0 і до втілення. Весь цей час замислювався над тим, як відкрити свою справу. Найбільше його приваблював випуск харчової продукції, і розрахунок виявився правильним.

Роман Юрійович поділився безцінним досвідом: з чого почати власну справу та з якими проблемами може стикнутися початківець.

Також розповів про плани на майбутнє -  розширення виробництва, що збільшить кількість робочих місць у нашому місті. Це дуже позитивний приклад  для молоді, а саме для випускників нашого коледжу.

Після виступу присутні задали питання, як  їх цікавили.

Роман Юрійович охоче відповів на всі запитання і запропонував приходити на екскурсію до свого підприємства, а також використовувати ТОВ «Якименко»  як базу практики.

Адміністрація закладу висловлює щиру вдячність Якименку Роману Юрійовичу за змістовну зустріч і за надану можливість співпраці з ним.

                                                                                           Бутова О.О., фахівець з

                                                                                          профорієнтації випускників

 

Переглядів: 620 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0