Головна » 2015 » Հունիս » 26 » Лідери АПК ХХІ століття
09:40
Лідери АПК ХХІ століття

    

     З 16 по 19 червня 2015 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини і біотехнології ім. С.З. Ґжицького відбувся XVII Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання вищих аграрних навчальних закладів України «Лідер АПК XXI століття». Метою щорічного зльоту є створення сприятливих умов для розвитку творчого потенціалу, пошуку, підтримки і стимулювання інтелектуально й творчо обдарованої молоді, їхньої самореалізації і утвердження у суспільстві.

     Ми брали участь у Зльоті в складі делегації Сумського національного аграрного університету: 8 студентів СНАУ та 8 студентів коледжів.  

       Львів радо зустрів усіх нас. Були відвідані найвизначніші пам’ятки і найбільш відомі місця. Нас дуже вразив Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького з величезною територією у центрі міста, унікальним музеєм підков,  натхненними працівниками закладу і студентами.

     Своєю урочистістю вразила церемонія відкриття зльоту просто неба: вітання князя Данила Галицького зі своїми лицарями на конях, нагородження студентів із різних куточків України, музичні вітання від художніх колективів ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Ґжицького, оркестру народних інструментів  «Намисто», молодшої групи дитячого зразкового театру пісні «Горличка» – «Цьомочки»  і, навіть, шоу з вогнем від театру «Воскресіння».

     Далі – «круглі» столи, де обговорювались актуальні проблеми сучасної ветеринарної медицини, галузі тваринництва, рослинництва, зовнішньоекономічної діяльності АПК України, фінансово-економічні аспекти розвитку аграрної економіки, проблеми аграрного менеджменту, механізації сільського господарства. Під час цих заходів ми брали активну участь. Потім відвідали конкурс «Кращий студент», де свої вміння демонстрували обрані студенти з кожної присутньої на Зльоті області, нашою представницею була чарівна студентка СНАУ Мельнікова Аліна.

     За підсумками Зльоту відбулась церемонія нагородження найактивніших (в тому числі і нас). Лунали слова подяки за можливість обмінятись досвідом та ідеями. Ми дуже вдячні за надану можливість преставити наш коледж на такому рівні. Маємо надію, що таких виїздів буде більше.

     Молодь має бачити досягнення інших, прагнути досягати кращих результатів, тим паче виклики у таких умовах спонукають до відповідальності, яку молоді люди беруть на себе, і долають перешкоди. У таких умовах гартуються справжні лідери.

      Сьогодні ти лідер АПК, а завтра ти – лідер держави!

       Воронова М., Мазіна К., студентки відділення правознавства,  учасниці зльоту

Переглядів: 712 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0