Головна » 2017 » Հունիս » 8 » ХІХ зліт студентських лідерів аграрної освіти
09:05
ХІХ зліт студентських лідерів аграрної освіти

     24-27 травня 2017 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов ХІХ зліт студентських лідерів аграрної освіти. У цьому році у складі делегації Сумського НАУ  випала честь представляти на Зльоті наш навчальний заклад мені – Ніколенко Анні, студентці технологічного відділення.

      Гостинно зустрів НУБіП більше 250 кращих студентів з усіх куточків України, які протягом 4 днів мали змогу поспілкуватися, обмінятися думками, досвідом, познайомитися з університетом та дізнатися багато цікавого про м. Київ.

     Гостями зльоту  були  Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр освіти і науки Лілія Гриневич, віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко та заступник міністра аграрної політики Максим Мартинюк.

     Родзинкою цьогорічного зльоту стало проведення агродебатів спільно з німецьким професором Фолькером Зассе.  Дуже цікавим був концерт «Мій рідний край, моя земля», який проводив український актор театру та кіно  Богдан Бенюк.

     У рамках зльоту відбулося засідання об’єднаної студентської ради аграрних вузів України. Приємно, що головою ради було обрано студентку нашого Сумського НАУ.

     Найцікавішим було засідання дискусійних клубів за науковими напрямками. Я брала участь  у круглому столі на тему  «Студентське самоврядування: стратегія розвитку, досягнення, проблеми та перспективи». Були  розглянуті актуальні питання, що стосувались європейських орієнтирів розвитку студентського самоврядування в Україні, студентського самоврядування як центральної фігури якісних перетворень у вищій освіті і багато іншого.

     В останній день зльоту були проведені такі заходи як «День Університету», «Корпоративна сила», нагородження переможців та передача естафети Зльоту студентських лідерів аграрної освіти Уманському національному університету садівництва, «Святкова дискотека», екскурсійна програма «Як тебе не любити Києве мій» та прогулянка «Вечірній Київ».

     Я щиро вдячна господарям, які приймали зліт, за цікаво проведений час і гостинність,  Державній установі НМЦ «Агроосвіта», за те, що вони багато років є ініціаторами проведення зльоту, і, звичайно ж, адміністрації нашого коледжу за надану мені можливість відвідати такий грандіозний молодіжний захід!

     Впевнена, що студенти аграрних закладів освіти – це достойне майбутнє нашої країни.

     Ніколенко Анна – студентка технологічного відділення, голова студентської профспілки,стипендіат голови обласної державної адміністрації.

 

Переглядів: 614 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0