Головна » 2018 » Նոյեմբեր » 9 » Екскурсія на виробництво ПВП «Сейм»: «Перспективи бізнесу, форм обліку та реальний погляд на професію»
14:47
Екскурсія на виробництво ПВП «Сейм»: «Перспективи бізнесу, форм обліку та реальний погляд на професію»

   Екскурсія на виробництві була проведена директором ПВП «Сейм» Самойліковою О.С. Студенти ознайомились із процесом виробництва продукції, з роботою головного економіста підприємства – доречі, випускника нашого коледжу – Счастливцева Ярослава.

   Олена Сергіївна розповіла про історію, управлінську структуру, діловодство, виробничі, економічні показники роботи та комерційну діяльність ПВП «Сейм».

      Студенти мали змогу ознайомитись з роботою ліцензованої програми 1С Бухгалтерія, обліком робочого часу та новітньою системою пропускного контролю на підприємстві.

   Майбутнім комерсантам було дуже цікаво ознайомитись із  виробництвом асортименту непродовольчих товарів, процесом збуту продукції, а також із плануванням обсягів виробництва та розрахунку рентабельності продукції.

   Адміністрація коледжу висловлює велику вдячність за змістовну зустріч директору ПВП «Сейм» Самойліковій Олені Сергіївні та колективу підприємства.

   Сподіваємося на подальшу співпрацю.

 

Бутова О.О.,

фахівець профорієнтації

Переглядів: 661 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0