Головна » 2018 » Մարտ » 27 » Екскурсія на підприємство ТОВ «Якименко» ТМ «Золото інків»
11:07
Екскурсія на підприємство ТОВ «Якименко» ТМ «Золото інків»

Нещодавно  студенти третього  курсу технологічного відділення на практичному занятті  разом з викладачами Харламовою О.О. та Супруном А.В. відвідали підприємство ТОВ «ЯКИМЕНКО» ТМ «Золото інків», яке  спеціалізується на виробництві кукурудзяних паличок .

Екскурсію  проводила Гудімова Ганна Сергіївна, яка обіймає посаду економіста та заступника директора і працює на фірмі вже чотири роки.

Під час екскурсії вона ознайомила нас з історією виникнення підприємства, зазначивши точну дату виходу першої партії продукції – лютий 2014 року. І  з першого ж дня солодка продукція звернула на себе увагу покупців оригінальною назвою та упаковкою, а завоювала популярність завдяки смаковим властивостям і надзвичайній дешевизні: пакетик паличок коштував всього 1 грн 80 коп.

В основу технології виробництва кукурудзяних паличок покладено метод екструдування. Екструдер – це машина для формування пластичних матеріалів. Нас ознайомили із повною технологією виготовлення паличок на даному обладнанні.

За зміну виготовляється близько 300 пачок, а за місяць в продаж надходить 9000 пачок.

Ще нас вразила  в цеху надзвичайна чистота і порядок.

А на завершення екскурсії  всім нам було подаровано по пачці солодких паличок, котрі вже чотири роки є найкращими кукурудзяними паличками, які  я колись вживала.

Студенти і колектив технологічного відділення Путивльського коледжу СНАУ щиро вдячні  керівнику підприємства Якименко Роману Юрійовичу за теплий прийом й можливість наочно закріпити отримані в коледжі теоретичні знання.

 

Кучеренко А.С., студентка 38-А гр. технологічного відділення

Переглядів: 1272 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0