Головна » 2016 » Սեպտեմբեր » 15 » Друге життя квітів
09:55
Друге життя квітів

Навіть скромні, не пишні квіти здатні викликати захоплення, коли вони гарно зі смаком оформлені в букет чи інший витвір мистецтва.

А от, щоб квіти милували наше око холодною зимою, можна надати їм друге життя – засушити і створити прекрасні композиції.

Пелагея Павлівна  із задоволенням поділилася зі студентами першого курсу ветеринарного відділення не тільки своїм секретом  як правильно засушити квіти, трави, щоб потім створити прекрасні букети, а і запропонувала придумати назви квітковим композиціям, що сьогодні експонуються у читальній залі бібліотеки.

Яких назв ми тільки не почули: «Чарівне поле», «Повітряний поцілунок», «Сонячний удар», «Чудо в горщику», «М’який дотик», «Українська краса», «Гамма емоцій», «Веселка» та ін.

І як не дивно, більшість назв дали хлопці, аніж дівчата. Найбільш орігінальні назви запропонували Омельченко Родіон та Зуєнко Денис.

Яке захоплююче заняття - зробити з засушених рослин гарні композиції, чи картину, листівку, закладку, прикрасити ними рамку для фотографій, вазу або абажур. А якщо піднести таку річ у подарунок, її, безумовно, оцінять і спитають з подивом: «Це ви самі зробили?! Не може бути! »

Переглядів: 580 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0