Головна » 2015 » Մայիս » 28 » День відкритих дверей – 2015!
17:51
День відкритих дверей – 2015!

У травні коледж гостинно відкрив двері для абітурієнтів та їх батьків.    

Всіх бажаючих запросили  на святковий концерт.   

 Розпочали виступ чарівні українські дівчата з міського хореографічного колективу (до речі, серед них - наші абітурієнти).

Потім на сцені розвернулося справжнє дійство: першими  презентували професію впевнені і серйозні майбутні комерсанти. Адже на їхні плечі лягає тягар вітчизняної торгівлі.

А торгувати буде чим – запевняють в один голос технологи ! Навіть малеча  мріє оволодіти цією, затребуваною на даний час, спеціальністю.

 Патріотично і з запалом виконали студенти бухгалтерського відділення танок «За Україну». 

Майбутні ветеринари  піснями та сценками запевнили,  що будуть неухильно опікуватись життям  і здоров’ям  «братів наших менших».

І ось, нарешті, на сцені переможниця регіонального туру «Студент року – 2015»  студентка  юридичного відділення  Воронова Марія разом зі своєю командою! Запальний танець  та презентація юридичних професій імпозантними юнаками та дівчатами остаточно підкорили наших майбутніх абітурієнтів!

Після концерту слухачі підготовчих  курсів та всі бажаючі випускники шкіл пройшли вихідне тестування з екзаменаційних предметів.  Показавши впевнено стабільні  й високі результати,  наші майбутні абітурієнти  в черговий раз впевнились, що НАШ КОЛЕДЖ – УСПІХ, КАР’ЄРА, МОЖЛИВОСТІ!

  Лисов В.І.,

Секретар відбіркової комісії

Переглядів: 653 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0