Головна » 2016 » Դեկտեմբէր » 20 » День святого Миколая у коледжі
11:42
День святого Миколая у коледжі

Зранку студенти 4 курсу відділення ветеринарної медицини: Левченко Владислав, Ковальова Марія, Яглова Катерина, Ворона Анна, Циркун Катерина, перевдягнувшись у прекрасних казкових героїв, зустрічали всю нашу коледжанську родину у вестибюлі, пригощаючи солодощами та веселими побажаннями-передбаченнями,  даруючи всім прекрасний настрій та позитив.

Наприкінці дня, зібравши першокурсників у читальній залі бібліотеки, продовжили свято тематичною годиною: «Чарівне свято Миколая»,

яку розпочали молитвою «Отче Наш», поринули в історію виникнення свята, згадали народні прикмети на Миколая, познайомились з піснями про святого Миколая, які належать до найдавніших зразків української поезії, найпопулярнішою серед них є пісня   "Ой, хто, хто Миколая любить".

Святий Миколай та янголятка, що завітали до читальної зали, подарували добрий сучасний ураїнський мультфільм «Різдвяна казка» і на декілька хвилин перенесли всіх у дитинство.

Та найкращим подарунком для бібліотеки стали книги, які святий Миколай, він же студент випускної групи Левченко Владислв, презентував від випусників ветеринарного відділення.

А, дякуючи студентській профспілці коледжу, святий Миколай обдарував першокурсників смаколиками.

         Дуже вдячні нашим майбутнім ветеринарним фахівцям та їх куратору Катеніну Василю Дмитровичу за атмосферу зимової казки, сподіваємось, що ця прекрасна традиція, започаткована ними, знайде своє продовження наступного року!

Переглядів: 1002 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0