Головна » 2014 » Նոյեմբեր » 30 » День студентського самоврядування
17:25
День студентського самоврядування

У коледжі з 17.11-21.11. пройшов тиждень студентського самоврядування.

 Студентська рада прагнула, щоб тиждень був цікавим і змістовним. Тому заплановані заходи були різноплановими. Так, у понеділок була організована фотовиставка «Я люблю…». Переглядаючи світлини, переконалися, що наші студенти люблять Україну, свою групу, навчальний заклад, тварин, природу, навчальні заняття..! А студенти випускних груп представили тематичні  газети «Я-студент!»

У вівторок рада самоврядування підготувала і провела  спільне засідання «круглого столу»  з головою районної ради, Почесним студентом коледжу Южаковим Є.І.,  завідувачем сектору молоді та спорту відділу освіти Путивльської РДА Рибкіною Л.Ф., відповідальним секретарем районної газети «Путивльські відомості» Каушан Тетяною та адміністрацією коледжу. Обговорювали питання ролі і завдань органів студентського самоврядування у третьому тисячолітті. Крім того, торкнулись питань перспективи  розвитку міста та району, подій на сході України.

Підсумком зустрічі став висновок, що активність студентської молоді, активна їх співпраця з органами місцевого самоврядування сприятиме формуванню у студенів лідерських якостей, активної громадянської позиції та позитивно вплине  на розвиток регіону і держави в цілому.

У середу в бібліотеці була організована виставка «Світ моїх захоплень», на яку студенти представили свої вироби, а саме: вишивані ікони, вироби з бісеру, орігамі тощо, вкотре підтвердивши, що студентство має безліч талантів і широкий світ захоплень.

         У четвер студенти коледжу провели загальноколеджанський  день студентського самоврядування, під час проведення якого змогли спробувати себе у ролі викладачів, кураторів, адміністрації.

         Студенти випускних груп підготували  концертну програму «А наостанок я скажу…». Лунали слова подяки викладачам та кураторам груп, адміністрації коледжу; жартували над своїм студентським життям, шкодували, що у них навчання вже завершується.

      Приємною подією цього заходу стала передача експонатів для коледжу колишнього директора  Семашка О.С.,(був директором з 1943 року по 1958 рік) його сином Семашко Л.О.

         І завершенням заходів тижня стало проведення спільного засідання директорату коледжу та ради гуртожитку. Було розглянуте питання організації дозвілля у гуртожитку органами студентського самоврядування.

Переглянути інші фотографії заходу

Переглядів: 638 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0