Головна » 2016 » Դեկտեմբէր » 13 » День прав людини
09:50
День прав людини

         Протягом тижня у навчальному закладі відбувалися заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру на правову тематику.

         Цікавим і змістовним був Круглий стіл на тему «Актуальні правові питання сьогодення» за участю начальника Путивльського бюро правової допомоги  Сумського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Шатіліна Георгія Павловича та провідного фахівця з питань зайнятості Бакаєвої Л.О. зі студентами випускних груп Путивльського коледжу СНАУ. Зокрема, начальник бюро Шатілін Г.П. розповів про закріплені в Конституції України права, свободи й обов'язки людини та громадянина, а саме: громадянські (особисті), політичні, соціально-економічні та культурно-духовні.  

      

Більше дізнатися про Права та свободи людини і громадянина можна було на виховній годині, яку провів куратор 16 групи економіко-правового відділення Пилипенко С.П. на тему: «Ти маєш права ЛЮДИНИ».  На цей захід були запрошені студенти 1-го курсу відділення ветеринарної медицини.       Студенти переглянули та обговорили відеоролик про Історію виникнення Прав і свобод людини. Студенти 1-го курсу правового відділення Срібрянець А., Заяць В., Корнієнко Д., Булах О., Борисенко Л. підготували  презентації про Три покоління Прав і свобод людини. Ознайомилися з організаційною структурою міжнародного захисту Прав і свобод людини.

         Була проведена вікторина на тему: «Права і свободи людини». Кращі результати показали студенти Ісаєв Володимир, Васильєва Ірина та Шпак Анастасія.

Кращим знавцем прав і свобод людини став Ісаєв Володимир, студент 1-го курсу відділення ветеринарної медицини, який був нагороджений Почесною грамотою.

          Органами студентського самоврядування гуртожитку було організовано зустріч з Інспектором у справах неповнолітніх Путивльського відділення Глухівського відділу поліції  лейтенантом поліції  Черепніним  Владиславом Ігоровичем. У невимушеній обстановці відбулася цікава  і змістовна дискусія щодо адміністративних та кримінальних правопорушень, які вчиняють неповнолітні та відповідальність за їх вчинення.

         А приємним завершенням тижня стала  фінансова підтримка першого заступника міського голови, колишнього випускника відділення правознавства Гаврильчука К. на придбання проектора для студентів відділення правознавства! 

         Студенти та педагогічний колектив економіко-правового відділення вдячні Костянтину за підтримку  і бажають йому міцного здоров’я та  плідної праці! 

Голова циклової комісії правових дисциплін    Пилипенко С.П.

 

Переглядів: 611 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0