Головна » 2015 » Հունիս » 7 » Бібліотека та соціальні мережі
13:41
Бібліотека та соціальні мережі

Наприкінці травня на базі коледжу СНАУ  в рамках територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області, яке очолює Галина Іванівна Комликова – директор наукової бібліотеки СНАУ, відбувся науково-практичний семінар «Використання можливостей соціальних мереж як складових соціальних комунікацій».

Якщо бібліотека хоче бути сучасною і орієнтованої на користувача, вона повинна звернути увагу на соціальні медіа і роботу в них. Сьогодні соціальні мережі відіграють дуже важливу роль, адже послугами Інтернет користується кожен третій українець.

На засіданні обговорювались питання культури віртуального спілкування, інформаційної безпеки, представлення інформації у мережі Інтернет. Завідувач бібліотеки коледжу СНАУ, Людмила Миколаївна Понкратова, показала присутнім майстер-клас по використанню соціальних сервісів, адже вони сьогодні в цьому питанні попереду  бібліотек коледжів області. Не відстає і бібліотека нашого коледжу, посідає друге місце в цьому напрямку. Ми маємо власну сторінку на сайті Путивльського коледжу СНАУ http://pksnau.at.ua/index/biblioteka/0-17, представлені у соціальних мережах Facebook www.facebook.com/putivlkoledgsnau.biblioteka та ВКонтакте vk.com/public53486224 , постійно розміщуємо інформацію на сайті наукової бібліотеки СНАУ www.library.sau.sumy.ua. Це дає змогу оперативно повідомити великій аудиторії про надходження нових видань, заплановані заходи та поширити цю інформацію далі. Іншими словами, це – майданчик не тільки для реклами бібліотеки, її послуг, а і  навчального закладу. А ще - соціальні мережі – це  спосіб підтримувати контакт зі своїми читачами, особливо молоддю. «ВКонтакте» здебільшого зосереджені наші студенти та викладачі. Facebook дає можливість спілкуватися не тільки з нашими потенційними користувачами, а із колегами з різних регіонів  України, Молдови, Росії, Австрії, Латинської Америки. Серед друзів бібліотеки: ректор СНАУ -  Ладика Володимир Іванович, народний депутат України -  Сугоняко Олександр Леонідович , представники масмедіа. Завдяки простому спілкуванню у соціальних мережах можна дізнатися більше про людей, а отже, отримати змогу надавати їм кращі послуги.

Шановні  студенти та викладачі приєднуйтесь до нас у соціальних мережах, а ми будемо намагатися якісно Вас обслуговувати!

                                                         Юлія Смирнова, завідувач бібліотеки

Переглядів: 780 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0