Головна » Նյութերի արխիվ

Всі дуже люблять зиму з її непостійністю, чарівністю, її морозами,привабливістю білого покривала.  Кожен рік з нетерпінням чекаємо прихід цієї дивовижної пори, яка приносить з собою гарний настрій та зимові свята.  Цього разу зима не тільки порадувала, а і декілька днів тримала у сніговому полоні, засипаючи снігом підходи до коледжу.

Переглядів: 601 | Дата: 21.01.2016

Держава має стояти на захисті кожного свого громадянина

Таким був лейтмотив тренінгу «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», що відбувся за фінансової підтримки уряду Канади наприкінці грудня. 

У тренінгу брала участь практичний психолог коледжу, яка разом із іншими слухачами в процесі презентацій, ігор, групових занять, та обговорень познайомилась із основними тенденціями проблеми торгівлі людьми; масштабами цього ганебного явища в Україні; із нормами законодавства; процедурою встановлення статусу  постраждалого та державною підтримкою тих, хто постраждав від злочинів.

Переглядів: 475 | Дата: 21.01.2016

Практика студентів – невід’ємна складова процессу підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах. ЇЇ мета – оволодіти сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в майбутній професії. Велика географія розподілу студентів по базам практики дозволила побачити нові технології на виробництві, різні умови проходження, можливість застосувати свої теоретичні знання у повному обсязі.

Переглядів: 877 | Дата: 28.12.2015

Насиченою за змістом видалась робота педагогічної ради за осінній семестр. Різноманітність та актуальність питань не залишила байдужою весь викладацький склад коледжу.

Переглядів: 497 | Дата: 22.12.2015

Відбулось чергове засідання методичної ради на якому підведені підсумки успішності студентів за семестр. Детальну інформацію надали завідувачі відділень щодо якості знань та стану відвідування занять.

Переглядів: 608 | Дата: 22.12.2015

     Зима – чарівна пора року. Вона дарує нам багато краси та веселощів. А скільки  взимку свят? Більше ніж у інших сезонах. Саме тому, бібліотекарі підготували для студентів коледжу інформаційний калейдоскоп «Зимові свята».

Переглядів: 560 | Дата: 21.12.2015

12 грудня 2015р. відбулось свято сили та витривалості - першість міста Краснопілля, з класичного та екіпіровочного жиму штанги лежачи на базі Краснопільського районного палацу культури.

Більш ніж 90 учасників із Сум, Путивля, Краснопілля, Кролевця змагались за звання найкращих. Були як початківці, так і майстри спорту.

Серед переможців є представники Путивльського коледжу СНАУ: Бутова Ольга та Суслов Микола.

Переглядів: 576 | Дата: 17.12.2015

     Голодомор ліг страшною сторінкою в книгу історії нашого народу, забравши мільйони життів. Ті, кому судилося пережити трагедію, і досі пам’ятають про моторошні випадки з минулого.

Переглядів: 584 | Дата: 09.12.2015

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 71 72 »
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0