Головна » Նյութերի արխիվ

Весна… Пробуджується все живе, тріпоче і хвилюється в очікуванні дива. Весна…     Вже сама згадка про неї будить у серці щемну радість, тривогу. Саме весною ми відзначаємо Всесвітній День поезії.

Поезія надихає, звеличує, штовхає на подвиги… Вірші найвідоміших поетів світу окриляють закоханих романтиків, запалюють відчайдушних любителів пригод, спонукають до боротьби за свої права.

На вечір весняного поетичного настрою зібрались у бібліотеці першокурсники відділення правознавства.

Переглядів: 553 | Дата: 23.03.2016

У березні відбулось чергове засідання педагогічної ради.

Переглядів: 557 | Дата: 22.03.2016

                           Людська медицина зберігає людину,

                            а  ветеринарна – людство.

         Студенти 4 курсу спеціальності «Ветеринарна медицина»  Путивльського коледжу Сумського НАУ під час проходження переддипломної практики закріплювали та поглиблювали свої знання і практичні навики з ветеринарної медицини, отримані у процесі теоретичного навчання. 

Переглядів: 635 | Дата: 22.03.2016

 У суботу 12 березня  в Путивльському  коледжі Сумського НАУ пройшов  відкритий турнір з  настільного тенісу на кубок «Єпіфановича». Організацію та проведення змагань взяв на себе спортивний клуб «Олімп» коледжу Сумського НАУ. Спортивний зал коледжу зібрав 80 учасників з м. Путивль, Путивльського, Глухівського, Кролевецького, Буринського районів та м. Суми.

Переглядів: 898 | Дата: 17.03.2016

09  березня 2016 року відбулося засідання комісії та захист звітів з виробничої практики студентів 4 курсу відділення правознавства Путивльського коледжу СНАУ.

Захист приймала комісія у складі: директор коледжу Тельонков О.Є., завідувач відділення правознавства Кириленко О.М., викладач правових дисциплін Сороченко Р.В.

На цей захід запросили начальника Путивльського районного управління юстиції Шатіліна Георгія Павловича, який був керівником виробничої практики від даної установи. Комісією були визнані кращими звіти та відповіді наступних студентів: Бадюк Анжеліки, Воронової Марії та Шевченка Дениса.  

Переглядів: 618 | Дата: 16.03.2016

Хоч погода  не радувала сонечком і теплом, та наш навчальний закдад зігріла своєю осяйною посмішкою та позитивом чарівна гостя.

Завітала на неофіційну  зустріч зі студентами коледжу колишня випускниця бухгалтерського відділення, а нині керівник проекту «Консультування України з питань аграрної торгівлі у рамках Угоди  про поглиблену і усеосяжну зону вільної торгівлі (ЗВТ) між  ЄС та Україною» Ольга Трофімцева. Тема якої :. «Шанси і можливості для кар’єри в аграрному секторі»

Переглядів: 479 | Дата: 16.03.2016

     11 березня у Путивльському коледжі Сумського НАУ за участі голови Путивльської районної державної адміністрації М. Шульги пройшли установчі збори громадської організації «Сучасний світ бджільництва»

Переглядів: 583 | Дата: 12.03.2016

Маслянаслов’янське традиційне свято, яке відзначається протягом тижня перед Великим постом. У 2016 році  тиждень Масляної триває з 7 по 13 березня.

Студентство коледжу взяло активну участь у районному заході з нагоди початку Масляного тижня. Були підготовлені опудала Масляної, знайшли інформацію про те, як протягом тижня відзначалося свято.

Переглядів: 541 | Дата: 11.03.2016

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 71 72 »
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0