Головна » Նյութերի արխիվ

З нагоди вшанування пам’яті  загиблих у Другій світовій війні у коледжі відбувся традиційний загальноколеджанський забіг.

Особливістю цьогорічного заходу було те, що для участі у забігу запросили представників всіх навчальних закладів міста: педагогічного  коледжу, профліцею, шкіл.

Переглядів: 1098 | Дата: 06.05.2016

 

.

Напередодні 9 травня за ініціативи студентського самоврядування у нашому коледжі відбулася акція зі збору коштів на придбання продуктових наборів та квітів для ветеранів війни.

Переглядів: 573 | Дата: 06.05.2016

До ХХ століття війна була справою чоловіків, але світові війни радикально змінили масштаби, прийоми і правила ведення війни.

 До дня пам’яті та примирення  та до 71 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  викладачами історії Лисовим В. І., Леоньковим А.М. та бібліотекарями була підготовлена  година пам’яті: «Війна з жіночим обличчям».

Переглядів: 717 | Дата: 05.05.2016

У рамках внутрішньоколеджанського контролю відбулось відкрите заняття з дисципліни «Аналітична хімія» у 28-А групі на тему «Визначення вмісту міді в розчині фотокалориметричним методом».

На початку заняття викладач Дегтярьова Людмила Андріївна окреслила значимість даної теми при проведенні лабораторного хімічного аналізу як для технологів-харчовиків, так і для більш широкого кола спеціалістів аграрної галузі.

Переглядів: 539 | Дата: 05.05.2016

XI Всеукраїнська благодійна акції «Серце до серця»   тривала на теренах Сумщини  з 4 по 24 квітня   під гаслом «Врятуй життя дитини!»

Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання якісного медичного обладнання для реанімаційних відділень дитячих лікарень.

Волонтери коледжу традиційно долучилися до участі в акції «Серце до серця». 

Переглядів: 541 | Дата: 28.04.2016

«Свою Україну любіть…»- так називалась виховна година, яку підготували студенти 24, 29 групи (староста Жевлєва А.)  під керівництвом куратора групи Котової Л.М. та запросили її відвідати не лише студентів і викладачів, а і членів експертної комісії атестації загальноосвітньої діяльності, яка працювала у коледжі.

Переглядів: 628 | Дата: 28.04.2016

У квітні пройшло чергове засідання творчої групи викладачів «Шляхи запровадження ІКТ». Розпочинаючи роботу групи,  її керівник Приміна Світлана Іванівна анонсувала актуальність та важливість питань, що внесенні до порядку денного.

У роботі творчої групи взяли участь члени експертної атестаційної комісії з перевірки рівня освітньої діяльності загальноосвітньої підготовки Путивльського коледжу. 

Переглядів: 550 | Дата: 26.04.2016

У період з 11 по 15 квітня проводилась атестаційна експертиза рівня освітньої діяльності загальноосвітньої підготовки Путивльського коледжу Сумського НАУ. Розпочала роботу комісія представленням публічної презентації діяльності коледжу його керівництвом. 

У заході взяли  участь директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Попова Олена Іванівна, начальник відділу освіти Путивльської райдержадміністрації Бокатов Микола Петрович, члени атестаційної комісії, представники громадськості, викладачі та студенти. У своїй доповіді директор коледжу Тельонков Олександр Євгенович окреслив основні напрямки діяльності закладу, здобутки та напрацювання педагогічного колективу при формуванні кваліфікованих молодших спеціалістів та ролі у цьому процесі загальноосвітніх дисциплін.

Переглядів: 786 | Дата: 26.04.2016

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 71 72 »
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0